Kõik enim müüdud tooted
  • Allahindlus!

Varstolmuimeja Tefal X-Force Flex 12.60 Aqua, sinine

TY98C0

Flex: võimas ja intelligentne

Tefal X-Force Flex 12.60 juhtmeta tolmuimeja pakub täiesti uut puhastuskogemust, ühendades erakordse tolmuimeja jõudluse ülima paindlikkusega. 

• Maksimaalne imemisvõimsus kuni 150 Air Watti tagab tõhusa puhastamise 
• Eemaldatav aku pakub muljetavaldavat kuni 45-minutilist tööaega. 
• Aqua tehnoloogia lühendab koristusaega poole võrra tänu 2-ühes moppimisele ja tolmuimemisele
• Automaatne imemisvõimsuse reguleerimine põrandatüübi järgi ja nutikas juhtpaneel muudavad puhastamise päevast päeva lihtsamaks.
• 99,9% peentolmu, allergeenide ja tolmu filtreerimine

499,00 €
399,00 € Säästke 100,00 €
Kuumakse al. 16.14€

ESTO järelmaks - 0€ lepingutasu!

1-14 tööpäeva
Kogus
Laos

 

Privaatsuspoliitika

  Kojuvedu

Saab tellida kauba kojuvedu ja vana utiliseerimist.

Kirjeldus

Avasta uskumatu kergusega uus tolmuimemisviis tänu nutikale X-Force juhtmeta tolmuimejale

X-Force Flex 12.60 Aqua juhtmeta tolmuimeja viib juhtmevaba tolmuimemise täiesti uuele tasemele. Nutikas disain tagab mugava puhastamise ja võimaldab tolmu imeda ka madala mööbli alt ilma kummardamata. Imemisvõimsus kuni 150 Air Watti, automaatne imemisvõimsuse reguleerimine põrandatüübi järgi, 99,9% filtreerimine ning võimalus põrandaid korraga puhastada ja moppida on vaid mõned lahendused, mis muudavad antud seadme ülimalt efektiivseks.

 

Sinu viis efektiivselt puhastada!

Avasta juhtmeta tolmuimemise uus tase: optimeeritud imemisvõimsus kuni 150 Air Watti*, võimas aku, mis pakub muljetavaldavat kuni 45-minutilist tööaega**, ning kuni 99,9% peentolmu, allergeenide ja tolmu filtreerimine.

 

Automaatne imemisvõimsuse reguleerimine

Automaatrežiim kasutab täiustatud Smart Brush tehnoloogiat, mis võimaldab mootoril automaatselt imemisvõimsust reguleerida põrandatüübi järgi, et saavutada optimaalsed puhastustulemused iga kord.

 

2-ühes moppimine ja tolmuimemine

Aqua tehnoloogia lühendab koristusaega poole võrra tänu 2-ühes moppimisele ja tolmuimemisele.

 

Ühe puudutusega muudetav võimsus

Digitaalne juhtpaneel kuvab aku tühjenemiseni jäänud aega. Ühtlasi muudab paneel režiimide vahetamise ja võimendusrežiimi kasutamise lihtsaks.

 

Unusta kummardamine tolmuimemise ajal

Avasta uskumatu kergusega uus tolmuimemisviis tänu Flex-tehnoloogia nutikale disainile, millel on painduv toru, mis võimaldab tolmu imeda kõikjal ilma kummardamata, ja LED-valgus, mille abil näeb tolmu vähese valgusega piirkondades.

 

XL-suuruses tolmumahuti

0,9-liitrine tolmumahuti võimaldab teha ülipikki puhastussessioone ilma, et peaksid seda tihti tühjendama. Tolmumahutit saab eemaldada igal ajal ilma käsitolmuimejat lahti ühendamata. Lisaks saab veepaaki ja filtrit pesta jooksva vee all.

Mitmekülgne lahendus

X-Force Flex ulatub igasse nurka ja tagab lihtsa puhastamise maast laeni.

 

Õiglase hinnaga parandatav - 15 aastat

  • Loodud lihtsaks paranduseks
  • Madal hind ja kiire varuosade tarnimine enam kui 15 aastaks
  • 6200 autoriseeritud hoolduskeskust üle maailma

 

Toote üksikasjad
TY98C0
2 Tooted

Lisainfo

Tüüp
Varstolmuimeja
Kõrgus
125 cm
Laius
25.5 cm
Sügavus
12 cm
Kaal
5.1 kg
Toide
Aku
Aku tüüp
25,2 V Li-ion
Aku kestvus kuni
45 min
Laadimisaeg
3 h
Maht
0,9 L
Funktsioonid
pinna pesemine, tolmuimemine
Müratase
82 dB
Komplektis
X-Force Flex 12.60 tolmuimeja, laadimisalus, kerge hoolduse hari, filter, Aqua otsik, mopid, praootsik, diivanihari, animal turbo hari, laadija
Võimsuse reguleerimine
Korpuselt
Eriomadused
99,9% peentolmu, allergeenide ja tolmu filtreerimine, 2-ühes moppimine ja tolmuimemine, nutikas ekraan, automaatne imemisvõimsuse reguleerimine põrandatüübi järgi, LED-valgus, lihtsasti tühjendatav ja pestav tolmuanum, 3 võimsust
Otsikud
põhiotsik, praootsak, pehme mööbli otsik
tolmukogumissüsteemi tüüp
konteiner
Samas kategoorias on veel 32 toodet :

Tootekood: BGBS2BU1T

Bränd: Bosch

Bosch ProPower tolmuimeja turboharjaga

(0)
Mootori 10-aastane garantii* – Boschi Saksamaal valminud mootoritehnoloogia tagab püsivalt suurepärase jõudluse. Lihtne juhtimine – optimaalne jõudlus igal põrandapinnal tänu Boschi mootori võimsuse hõlpsale reguleerimisele. Hügieeniline filtrisüsteem – puhas ja filtreeritud väljuv õhk Turbohari – spetsiaalne kiiresti pöörlev hari vaipade tõhusamaks...
Hind 119,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: ES52CB18SH

Bränd: Electrolux

Varstolmuimeja Electrolux, 500 seeria, valge

(0)
• Selle tolmuimeja LED-valgusti muudab lihtsamaks varjatud mustuse avastamise voodite alt ja muudest halvasti valgustatud kohtadest.  • Surunupp kinnijäänud karvade lõikamiseks: Vajuta nuppu jalaga ja lõikenuga lõikab harjarulli kinnijäänud karvad ära.  • 5-kihiline filtreerimissüsteem hoiab ära kuni 99% tolmuosakeste sattumise õhku.  • Erinevate...
Hind 249,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: TW3953

Bränd: Tefal

Tolmuimeja Tefal Compact Power Parquet

(0)
Compact Power tagab väga efektiivse ja meeldiva puhastuskogemuse silmapaistvate tulemustega. See kompaktne tolmukotiga tolmuimeja tagab parimad puhastustulemused kõvakattega põrandate klassis ja tolmutagastusklassis.Compact Power tolmuimejat on väga lihtne kasutada tänu oma ergonoomilisele disainile. Lisatarvikud koos integreeritud Easy Brush harjaga on...
Hind 109,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: BGLS4POW2

Bränd: Bosch

Bosch BGLS4POW2 ProPower Serie | 4 tolmuimeja turboharjaga

(0)
Serie | 4 ProPower tolmuimejal on spetsiaalne pöörleva turbohari, mis tagab vaipade hõlpsama puhastamise. Pestav hügieeniline HEPA H13 filter - sobib allergikutele. See suudab sisseimetavast õhust välja filtreerida kuni 99,95% peentolmu osakestest, bakteritest ja saasteainetest, tänu millele on väljuv õhk tunduvalt puhtam kui õhk toas.
Hind 179,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: TY6878

Bränd: Tefal

Varstolmuimeja Tefal X-PERT 6.60 Animal

(0)
• LED-motoriseeritud harjapea koos lihtsate seadistustega – automaatsed ECO ja pinna kiiruse seadistused koos BOOST lülitusfunktsiooniga • 18 V sisselükatav eemaldatav aku tagab suure imemisvõimsuse kuni 45 minutiks – kõigiks Sinu puhastustöödeks ühe laadimiskorraga• Õhukese ja kerge disainiga voolujooneline tehnoloogia (käsiseadme kaal 1,4 kg) pakub...
Hind 189,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: XB2125/09

Bränd: Philips

Tolmuimeja Philips 2000 Series

(0)
Philipsi 2000 seeria tolmukotita tolmuimeja pakub võimast puhastust ja lihtsat hooldust. Nautige iga kord suurepäraseid puhastustulemusi – seda tänu PoweCyclone 4 tehnoloogiale ja mitme otstarbelisele otsakule, mis sobib mis tahes põrandatüübile. 
Hind 119,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: FC9334/09

Bränd: Philips

Tolmuimeja Philips PowerPro Compact

(0)
Philipsi PowerPro Compact kogub rohkem tolmu ning filtreerib puhta põranda ja värske õhu saamiseks 99,9% osakestest. Võimas õhuringlus ja täiustatud konstruktsioon suunavad mustuse oma kohale, kus see püsib kuni tühjendamiseni.
Hind 159,90 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: TW2925

Bränd: Tefal

Tefal 550 W, must - Tolmuimeja

(0)
Nutikas ja kompaktne puhastusSWIFT POWER CYCLONIC tolmuimeja tagab kompaktses korpuses ideaalsed sügavpuhastustulemused. Täiustatud tsüklontehnoloogia koos tõhusa imemispeaga tagavad tolmuimemise jõudluse, milles võid päevast päeva kindel olla. Kõigi kaasaegse tehnoloogia eelistega kanistertolmuimeja hõlbustab käsitsemist ja hoiustamist. 
Hind 109,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: FC8580/09

Bränd: Philips

Tolmuimeja Philips Performer Active FC8580/09

(0)
Kõige võimsam Philipsi tolmukotiga tolmuimejaPhilipsi tolmukotiga tolmuimeja Performer Active saavutab minimaalse vaevaga maksimaalselt tulemusliku süvapuhastuse tänu AirflowMax tehnoloogiale ja TriActive+ LED-otsikule, mis paljastab peeneima peidetud tolmu.
Hind 219,00 €
Vaata lähemalt
Laos
Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Jälgi meid Facebookis