Kõik enim müüdud tooted

Pealtlaetav pesumasin Whirlpool, Colours 15°, 6 kg, sügavus 60 cm, 1000 p/min

TDLR6040SEU/N

• Ainulaadne 6th SENSE tehnoloogia kohandab dünaamiliselt iga konkreetse masinatäie sätteid, tagades nii laitmatu hoolduse kõikidele Sinu erinevatele riietele

• Colours 15 programm tagab värvide maksimaalse kaitse, pestes pesu 15 °C juures ja saavutades ometi sama pesutulemuse nagu 40 °C juures.

• Viitstart

339,90 €
Kuumakse al. 13.76€

ESTO järelmaks - 0€ lepingutasu!

1-14 tööpäeva
Kogus
Laos

 

Privaatsuspoliitika

  Kojuvedu

Saab tellida kauba kojuvedu ja vana utiliseerimist.

Kirjeldus

6th Sense tehnoloogia
Whirlpooli intelligentne 6th Sense tehnoloogia tuvastab spetsiaalsete anduritega masinasse pandud pesukoguse ning seadistab automaatselt kõik parameetrid parima pesutulemuse saamiseks. Vali vaid kanga tüüp ja vajuta käivitusnuppu. Soovitatavad pesuaja, pesutemperatuuri ja tsentrifuugimiskiiruse näidud ilmuvad näidikule. 6th Sense jälgib pidevalt pesutsüklit ning tagab optimaalse pesutulemuse, säästes samas kuni 50% energiat, vett ja aega ning soovitades kasutamiseks sobivat pesuainekogust.

Hügieeniline 60 °C
Uus hügieeniline 60 °C programm on 150 minuti pikkune tsükkel, mis eemaldab õrnalt ja tõhusalt 99% bakteritest*. * Testinud SSOG: suudab eemaldada täiskoormusel kuni 99% bakteritest.

Colours 15° 
Colours 15° programmiga saab värvilise pesu pesemisel parima tulemuse isegi jaheda, 15 °C veega pesemisel.

Viitkäivitus 
Sinu vajadustele mõeldes. Viitkäivituse lisafunktsioon võimaldab panna pesumasina alustama tsüklit just siis, kui sulle kõige mugavam, et saaksid hoida kokku nii aega kui energiat.

Kiire funktsioon 
Suurepärased tulemused, kiiremini. Kiire funktsioon tagab tavalisest lühema ajaga ideaalse pesutulemuse, mida te väärid.

Programmi edenemisnäidik 
Intuitiivne kontroll. Programmi edenemisnäidiku funktsioon tagab lihtsa ja intuitiivse viisi pesutsükli edenemise jälgimiseks.

Toote üksikasjad
TDLR6040SEU/N
3 Tooted

Lisainfo

Paigaldusmeetod
eraldiseisev
Kõrgus
90 cm
Laius
40 cm
Sügavus
60 cm
Värvus
valge
Energiakulu
56 kWh/100 tsüklit
Kaal
53 kg
Energiaklass
C
Maksimaalne pesukogus
6 kg
Tsentrifuugimiskiirus
1000 p/m
Programmid
loputus+tsentrifuug, puuvill, sünteetika, vill, õrn pesu, segapesu, loputus, tsentrifuugimine, puuvilla ökopesu, tühjendamine
Funktsioonid
viitstart
Displei
sümbolid
pesutsükli kestus 40-60 eco
195 min.
veetarbimine ühes tsüklis
43 L
eripesu-programmid
kiirpesu, hügieeniline pesu
lisapesuprogrammid
värviline pesu 15°
süsteemid
6th Sense Tehnoloogia
Samas kategoorias on veel 8 toodet :

Tootekood: EW8TN3372

Bränd: Electrolux

Pesumasin Electrolux EW8TN3372

(0)
Lühem programm, parim hoolitsus UltraWashiga UltraWash-lühiprogrammiga ei pea te kunagi muretsema pesutulemuse ega pesu õrna kohtlemise pärast. Erinevalt teistest lühiprogrammidest kohtleb meie lühitsükkel riideid hoolitsevalt kombineerides madalat temperatuuri ja rahulikke trumliliikumisi vähem kui tunni aja jooksul. Täiuslik tasakaal UltraWashiga,...
Hind 559,90 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: BTWS60400EU

Bränd: Indesit

Pesumasin Indesit BTWS60400EU

(0)
Sellel Indesiti eraldiseisval pealttäidetaval pesumasinal on järgmised omadused: meie kitsas seade on ideaalne lahendus väiksesse ruumi. Ruumikas 6 kg mahutavus. Kiire ja ressursitõhus tsentrifuugimine: 1000 pööret minutis. Valget värvi.
Hind 309,90 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: EW7TN3372

Bränd: Electrolux

Pesumasin Electrolux EW7TN3372

(0)
SensiCare-süsteem - kohandatud hoolitsus lühema ajaga SensiCare-süsteem kaalub iga pesukoguse ja kohandab pesutsükli automaatselt, et teie riideid pestaks täpselt sobiva aja kestel. Nii väldite liigset pesemist ja teie riided säilitavad välimuse ja struktuuri kauem. Vähendage kortse SteamCare'i abil. Tänu meie SteamCare-süsteemile tulevad esemed pesust...
Hind 499,90 € Tavahind 529,90 €
Vaata lähemalt
Hetkel otsas
Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Jälgi meid Facebookis