Kõik enim müüdud tooted

Pardel Philips Shaver series 7000 Wet & Dry, must

S7886/58

Nahalähedane raseerimine, täiustatud nahakaitse

Philips Series 7000 libiseb sujuvalt üle teie naha, tagades nahalähedase raseerimise – seda isegi kolmepäevase habeme puhul. Täiustatud SkinIQ tehnoloogiaga pardel jälgib ja kohandab liikumist, tagades täiustatud nahakaitse.

219,90 €
Kuumakse al. 11.28€

ESTO järelmaks - 0€ lepingutasu!

1-14 tööpäeva
Kogus
Laos

 

Privaatsuspoliitika

  Kojuvedu

Saab tellida kauba kojuvedu ja vana utiliseerimist.

Kirjeldus

Komplektis pole USB-seinalaadijat, kuna see võib teil juba olemas olla. Vähem elektroonikajäätmeid on keskkonnasõbralikum.

koos SkinIQ tehnoloogiaga

  • Nano SkinGlide’i kate
  • SteelPrecisioni terad
  • Liigutusandur
  • 360-D painduvad raseerimispead
  • 7 aasta pikkune mootori ja aku tööiga

Vähendab hõõrdumistunnet ja nahaärritust

Vähendab hõõrdumistunnet ja nahaärritust

Raseerimispea ja naha vahele jääb tõhus kaitsekiht, mille igal ruutsentimeetril on kuni 250,000 mikropärlit. See vähendab hõõrdumist kuni 30%***, minimeerides seeläbi nahaärritust.

Iga tõmme on võimsa jõudlusega

Iga tõmme on võimsa jõudlusega

SteelPrecisioni terad teevad kuni 90 000 liigutust minutis, lõigates iga tõmbega rohkem karvu* ja tagades nahalähedase tulemuse. 45 suure jõudlusega tera on iseterituvad ja toodetud Euroopas.

Aitab teil saavutada parema tehnika vähemate tõmmetega

Aitab teil saavutada parema tehnika vähemate tõmmetega

Liigutusanduri tehnoloogia jälgib teie raseerimistehnikat ja juhendab teid tõhusama tulemuseni. Enamik mehi saavutab parema raseerimistehnika juba pärast kolme raseerimist ja seda vähemate tõmmetega****.

Täiustatud raseerimiskogemus rakenduse kaudu

Täiustatud raseerimiskogemus rakenduse kaudu

Viige oma raseerimistehnika täiuslikkuseni, ühendades oma pardli Philips GroomTribe’i rakendusega. See järgib teie naha olukorda, pakub personaliseeritud raseerimisnõu ning aitab teil saavutada võimalikult nahalähedase ja -sõbraliku tulemuse.

Kohandub vastavalt teie habemele, et pakkuda võimalikult kerget raseerimist

Kohandub vastavalt teie habemele, et pakkuda võimalikult kerget raseerimist

Nutikas andur tuvastab habeme tihedust 250 korda sekundis. Tehnoloogia kohandab jõudlust dünaamiliselt ja automaatselt, tagades mugava ja õrna raseerimise.

Optimaalse nahakontakti saavutamiseks järgib näokontuure

Optimaalse nahakontakti saavutamiseks järgib näokontuure

Täielikult 360° painduvad raseerimispead suudavad järgida teie näokontuure. Kogege optimaalset nahakontakti ning põhjalikku ja mugavat raseerimist.

Loodud pakkuma täpset ja tõhusat tulemust

Loodud pakkuma täpset ja tõhusat tulemust

Raseerimispeade uus kuju pakub ülimat täpsust. Peade pinda on täiustatud karvu juhtivate kanalitega, mis liigutavad karva tõhusasse lõikeasendisse.

Põhjalik 1-minutiline puhastus, mis tagab hügieenilise raseerimise

Põhjalik 1-minutiline puhastus, mis tagab hügieenilise raseerimise

Võimas puhastuskapsel puhastab ja õlitab teie pardlit põhjalikult vaid 1 minutiga, hoides teie seadet kauem töös. Kapsliga puhastamine on 10 korda tõhusam kui veega puhastamine**. Tegemist on maailma väikseima puhastuskapsliga, mida saate kergesti hoiustada ja igale poole kaasa võtta.

Raseerige märjalt, kuivalt või isegi duši all

Raseerige märjalt, kuivalt või isegi duši all

Kohandage raseerimisrutiini vastavalt oma vajadustele. Wet & Dry abil saate valida mugava kuivraseerimise või siis värskendava märgraseerimise vahel. Saate kasutada geeli või vahtu ja teha seda kasvõi duši all.

Käepidemesse integreeritud täppispiirel

Käepidemesse integreeritud täppispiirel

Saavutage viimistletud tulemus, kasutades pardli väljalükatavat täppispiirlit. Pardli korpusesse integreeritud piirel on ideaalne vuntside ja põskhabeme hooldamiseks.

Mugav laadimine

Mugav laadimine

Philipsi eesmärk on järgida jätkusuutlikkust kõikides toote loomise etappides. Meie eesmärk on vähendada jäätmeid ja minimeerida turule toodavate USB-adapterite arvu. Kui vajate adapterit, võtke meiega ühendust klienditoe kaudu: www.philips.com/support

Pardel on varustatud Eco passiga

Pardel on varustatud Eco passiga

Meie terade tootmiseks kasutatakse 100% taastuvenergiat ja meie pakend on valmistatud ümbertöödeldavatest materjalidest. Kõikidel pardlitel on Eco pass.

Toote üksikasjad
S7886/58
5 Tooted

Lisainfo

Tüüp
Raseerimisketastega
Toide
USB+aku
Aku kestvus kuni
1 h
Laadimisaeg
60 min
Displei
LED
Lõikepea
Painduv ja pöörlev
Märg raseerimine
Jah
Täppispiirdel
Jah
Vutlar
Jah
Pestav voolava vee all
Jah
Kiirlaadimine
Jah
Otsikud
habemepiirel
lõigete arv minutis
90000
Terade arv
45
Andurid
karvade tiheduse andur
Kiirpuhastus
Jah
Lisatarvikud
puhastusseade, laadimisalus
automaatne puhastussüsteem
Jah
Teile võib meeldida ka

Tootekood: SH71/50

Bränd: Philips

Asendusterad Philips uuele 5000/7000 seeriale

(0)
Muutke oma pardel justkui uueks Kahe aasta jooksul lõikavad raseerimispead teie näol 9 miljonit karva. Vahetage raseerimispead välja, et tagada taas täisjõudlus. SteelPrecision lõiketerad Sobib kogu S7000 seeriale Sobib S5000 nurgelistele mudelitele Ei sobi S5000 vanematele mudelitele
Hind 45,00 €
Vaata lähemalt
Laos
Samas kategoorias on veel 15 toodet :

Tootekood: QP430/50

Bränd: Philips

Varuterad Philips OneBlade 360, 3 tk

(0)
Mõeldud lõikama habet, mitte nahkaUuenduslik lõiketera 360 suudab igas suunas painduda ja kohandub teie näo kumerustega. Seadme kujundus võimaldab püsivat nahakontakti ja juhtimist. Piirake ja raseerige hõlpsasti raskesti ligipääsetavaid kohti mõne tõmbe ja suurepärase mugavuse abil.
Hind 34,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: 300BTGREEN

Bränd: Braun

2-ühes pardel ja habemetrimmer Braun Series 3

(0)
Braun Series 3 laetav pardel on habemekarvade suhtes halastamatu, kuid nahale õrn. Kolm survetundlikku lõikeelementi kohanduvad täiuslikult kõikide näojoontega ja raseerivad nahka intuitiivsete sirgete joontena. Saksamaal disainitud ja väljatöötatud Braun Series 3 pardel on disainitud nii, et see kestab kaua.• 3 survetundlikku lõikeelementi efektiivsuse...
Hind 72,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: S3242/12

Bränd: Philips

Pardel Philips Shaver 3000 Series, Wet & Dry, must/kuldne

(0)
Mugav ja puhas raseerimine isegi tundlikul nahalPhilipsi pardlite seeria 3000 märg- ja kuivkasutusega elektriline pardel tagab mugava ja puhta raseerimise isegi tundlikul nahal. 5D pöörlevad raseerimispead, 27 iseterituvat PowerCuti tera ning märg- ja kuivkasutus tagavad alati suurepärased ning usaldusväärsed tulemused.
Hind 79,90 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: X3003/00

Bränd: Philips

Shaver 3000X Series Märg- ja kuivkasutusega elektriline pardel

(0)
Mugav ja puhas raseeriminePhilipsi pardlite seeria 3000X märg- ja kuivkasutusega elektriline pardel tagab mugava ja puhta raseerimise ning toote väärtuse. 27 iseterituvat PowerCuti tera, märg- ja kuivkasutus ning väljalükatav piirel tagavad lihtsa kasutusviisi ning usaldusväärsuse. Komplektis pole USB-seinalaadijat, kuna see võib teil juba olemas olla....
Hind 49,90 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: 51-W1500S

Bränd: Braun

Pardel Braun Series 5, Wet & Dry, must

(0)
• Nahalähedane raseerimine on nüüd lihtsam: selle elektripardli 3 painduvat tera kohanduvad sujuvalt näojoontega ning EasyClean-süsteem tagab kiire ja hõlpsa puhastamise — ilma raseerimispead eemaldamata.• Tõhus isegi karmidel habemetel: AutoSense-tehnoloogia tuvastab habeme tiheduse ja kohandub vastavalt sellele, haarates ja lõigates iga liigutusega...
Hind 119,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: 51-R1000S

Bränd: Braun

Pardel Braun Seeria 5, Wet & Dry, must/punane

(0)
Braun Series 5 51-R1000s on täiuslik pardel neile, kes hindavad täpsust ja mugavust. Selle ergonoomiline disain ja nahasõbralik tehnoloogia tagavad ühtlase raseerimistulemuse.• Kolm raseerimiselementi.• 24 000 lõikeliigutust minutis.• Kolm painduvat lõiketera kohanduvad näojoontega.• Keskmine piiramistera haarab pikemad karvad õrnalt endasse.• Nii märg-...
Hind 89,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: QP420/50

Bränd: Philips

Vahetusterad Philips OneBlade 360flex, 2 tk

(0)
Piirake, viimistlege ja raseerige hõlpsalt igas pikkuses habetUuenduslik lõiketera 360 suudab igas suunas painduda ja kohandub teie näo kumerustega. Seadme kujundus võimaldab püsivat nahakontakti ja juhtimist. Piirake ja raseerige hõlpsasti raskesti ligipääsetavaid kohti mõne tõmbe ja suurepärase mugavuse abil. Sobivus:  OneBlade (QP25xx), OneBlade...
Hind 27,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: S5884/50

Bränd: Philips

Pardel Philips Shaver Series 5000 Wet & Dry, tumeroheline

(0)
Võimas raseerimine, mis on nahale õrn koos SkinIQ tehnoloogiagaPhilips Series 5000 tagab jõulise raseerimise, lõigates iga tõmbega veelgi rohkem karvu*. SkinIQ tehnoloogiaga pardel tuvastab teie karvatihedust ja kohandab seadme tööd vastavalt sellele, tagades täiustatud nahakaitse.• Kohandub vastavalt teie habemele, et pakkuda võimalikult kerget...
Hind 139,90 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: X5006/00

Bränd: Philips

Pardel Philips Shaver 5000X series, must

(0)
Vähendage nahaärritust ning tagage igapäevaselt parim väljanägemine ja enesetunne. Philips 5000X seeria koos Skin Protecti tehnoloogiaga tagab nahalähedase raseerimise koos täiustatud nahakaitsega. • SkinnGlide kaitsekate• 360° painduvad pead• Korrosioonikindel raseerimissüsteem• PowerCuti lõiketerad
Hind 69,90 €
Vaata lähemalt
Laos
Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Jälgi meid Facebookis