Kõik enim müüdud tooted

Mikrolaineahi WHIRLPOOL, 30l, Grill, XXL

MWP303M

30 liitrit, 900w, grill

149,00 €
Kuumakse al. 7.62€

ESTO järelmaks - 0€ lepingutasu!

1-14 tööpäeva
Kogus
Laos

 

Privaatsuspoliitika

  Kojuvedu

Saab tellida kauba kojuvedu ja vana utiliseerimist.

Kirjeldus

SOOJASHOIDMINE
Soe mugavus. Selle Whirlpooli mikrolaineahju Warm Keeping funktsioon tagab toidu soojana püsimise kuni 4 tunni jooksul, kaitstes seda samas kuivamise eest, et saaksid asuda sööma just siis, kui soovid.

TAIGNA KERGITAMINE
DoughRising funktsioon võimaldab pärmi ideaalselt leiva-saia ja taina jaoks ette valmistada. See eriprogramm hoiab Maxi Chef ahju sisetemperatuuri konstantselt 30 °C juures - ideaalsel temperatuuril taina kerkimiseks.

JOGURTI FUNKTSIOON
Muuda oma snäkid tervislikumaks jogurtifunktsiooniga. See erifunktsioon võimaldab jogurtit lihtsalt kääritada ja selle toiteväärtust suurendada.

JETGRILL
Lihtne grillimine. JetGrill programm hoolitseb selle eest, et saaksid nautida maitsvaid grillitud roogasid imekiiresti.

SOOJENDAMISE FUNKTSIOON
Kiirem uuesti soojendamine. Naudi Reheat funktsiooniga ülessoojendatud toitu vaid minutitega.

KIIRSTART
Silmapaistev ülessoojendamise kiirus. JetStart funktsioon tagab täiendava kuumuse ahjus kuni 30 sekundiks, kindlustades nii ideaalse temperatuuri suure vedelikusisaldusega toidu nagu selgete suppide või jookide uuesti kuumutamiseks.

LAPSELUKK
Ohutus ennekõike. Sellel Whirlpooli mikrolaineahjul on lapseluku süsteem, et väikelapsed ei saaks kogemata seadet kasutada.

AUTO COOK
Suur valik maitsvaid roogasid. Terve küpsetusvõimaluste maailm - valitud spetsiaalselt vastavalt erinevate eluviiside vajadustele ja toitumisalastele valikutele: tervislik, pidu, etniline, taimetoitlus ja muud.

Toote üksikasjad
MWP303M
3 Tooted

Lisainfo

Kõrgus
31 cm
Laius
53, 9 cm
Sügavus
40 cm
Pöördtaldriku läbimõõt
31,5 cm
Mikrolainete võimsus
900 W
Grilli võimsus
1100 W
Samas kategoorias on veel 32 toodet :

Tootekood: NICR695

Bränd: Nivona

Nivona CafeRomatica 695, hall - Espressomasin

(0)
• Aroma Balance System: 3 aroomiprofiili maksimaalseks aroomiks ja täpseks ekstraheerimiseks• 5 astet kohvi kanguse reguleerimiseks• MINU KOHV kuni 5 kohviretsepti: Võimalik programmeerida täiendavaid retsepte selleks, et nautida oma lemmikjooki• Eeltõmbesüsteem• Reguleeritav jahvatusaste• Seadistatav kohvi temperatuur (3 taset)
Hind 559,90 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: SHM5206WH-EUE3

Bränd: Sencor

Mikser Sencor SHM5206WH-EUE3

(0)
5 kiirusastmega mikser teeb lihtsaks laias valikus kreemide, taignate ja vahtude valmistamiseTurbo nupp maksimaalseks vahustamiseksMikser on varustatud kolme tüüpi otsikutega: visplid, taignasegajad ja munavahustajaKomplektis on hoiukarp kõikide osade mugavaks hoiustamiseksTöötab vaikseltLihtne puhastada, visplid ja taignakonksud on nõudepesumasinas...
Hind 36,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: KS34XL

Bränd: Beurer

Köögikaal Beurer KS34XL

(0)
• Magic LED-ekraan on nähtamatu, kuvatakse ainult kaalumise ajal• Funktsioon Hold: andmed on nähtavad ka peale suurte asjade kaalumist. Kasulik ka siis, kui ekraan on kaetud.• Kergesti puhastatav klaaspind• Taarafunktsioon• Numbrite suurus 25 mm• Maksimaalne kaal 15 kg• Mõõteühikud: g / kg / oz / lb• Ülekoormuse indikaator• Automaatne väljalülitus• 4x...
Hind 36,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: EKS003K

Bränd: Esperanza

Köögikaal Esperanza EKS003K, must

(0)
Stiilne ultra-õhukese disainiga köögikaalSobib nii vedelike kui kuivainete kaalumiseksSuur hästi-loetavate numbritega LCD ekraan: 53x22 mmMõõtühikute valik: kg,lb,ozTaara funktsioonDiameeter: 20 cm Toiteallikas: 1 CR2032 patarei (ei kuulu komplekti) Kaalumisvõime: 5 kg Täpsus: 1 g LCD ekraan: + Taarafunktsioon: + Mõõühikute valik: + Mõõtmed: 20 cm...
Hind 8,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: EP2224/10

Bränd: Philips

Espressomasin Philips 2200 Series, hall

(0)
Valmistage värsketest ubadest lihtsasti kaht maitsvat kohvijookiTänu meie nutikale kohvivalmistamise süsteemile saate nautida värsketest ubadest valmistatud hõrgu maitse ja aroomiga kohvi ning seda õigel temperatuuril. Klassikaline piimavahustaja võimaldab teil kergesti luua siidiselt pehme cappuccino või latte macchiato.
Hind 329,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: ECAM22.112.B

Bränd: DeLonghi

Espressomasin De Longhi

(0)
De`Longhi on ligi 100-aastase ajaloo ja Itaalia juurtega pereettevõte! Ühe nupulevajutusega võlud masinast tõelise Itaalia espresso - aromaatse ja energilise. Reguleeri kohvi maitset, kogust kui ka temperatuuri vastavalt oma eelistustele.
Hind 329,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: KV1021

Bränd: ECG

Köögikaal ECG KV1021

(0)
• Maksimaalne kaal: 10 kg • Mõõtetäpsus: 1 g • Mõõtühikud g/ml • Eriti suur valgustusega LCD-ekraan • Mittemeetriline/meetrilised mõõteühikud (g/lb. oz and ml/fl. oz)• Taarafunktsioon • Puutetundlik juhtpaneel • Automaatne väljalülitus , ülekoormuse hoiatus• 2× 1,5V AAA patareid (kaasas)
Hind 14,00 € Tavahind 21,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: HD9270/00

Bränd: Philips

Kuumaõhufritüür Philips Essential Airfryer XL, 6,2 L, 2000 W, valge

(0)
Suurepärase maitsega friikartulid kuni 90% väiksema rasvasisaldusega!Philips toob maailma nr 1 Airfryeri Sinu koju. Naudi tänu Rapid Air tehnoloogiale tervislikku toitu, mis on pealt krõbe ja seest õrn. Laadi alla NutriU rakendus, et avastada iga päev sadu maitsvaid retsepte. Nautige tänu kiire õhu tehnoloogiale tervislikku toitu, mis on väljast krõbe ja...
Hind 195,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: SBU7877CH

Bränd: Sencor

Vaakumblender Sencor SBU7877CH

(0)
Vaakumis segamine ja hoidmine säilitab maksimaalselt toitaineid, värsket maitset, pärsib mikroorganismide kasvu ning toksiinide moodustumist, väldib ensüümide ja vitamiinide kadumist, vähendab smuuti oksüdatsiooni. 8 kvaliteetse titaankattega teraga multitsüklonsegamine tagab optimaalsed tulemused. Sencor® Nutri Smart Blending - 7 eelseadistatud...
Hind 159,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: SSM4300SS

Bränd: Sencor

Võileivagrill Sencor SSM4300SS

(0)
Valmistab 4 kolmnurkset võileiba. Külgevõtmatu küpsetuspindade viimistlusHõlpsasti puhastatavad küpsetuspinnadMittekuumenev korpusIndikaatortuled grilli soojenemise ja küpsetusvalmiduse näitamiseksAutomaatne temperatuuri kontrollVõimalus hoiustada vertkaalasendis
Hind 27,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: FR2445

Bränd: Severin

Kuumaõhufritüür Severin XXL, 5 L

(0)
• Mitmekülgseks, tervislikuks ja kiireks toidu valmistamiseks ilma õli või rasvata• XXL-suuruses ca 5 L mahutavusega toidumahuti võimaldab valmistada korraga suuremaid portsjoneid (kuni 1,5 kg friikartuleid) ja ka terve kana • Puutetundlik ekraan 8 automaatprogrammiga tagavad parimad tulemused friikartulite, liha, kana, krevettide, köögiviljade, kala,...
Hind 155,00 €
Vaata lähemalt
Laos

Tootekood: 970

Bränd: Nivona

Espressomasin Nivona CafeRomatica 970, hõbedane

(0)
Keegi ei oska tuleviku ette ennustada, aga maitseb see igatahes hästi - seda on tunda iga tassi kohviga meie 9. seeria automaadist. Tänu uuele jahvatussüsteemile töötavad need masinad vaiksemalt kui enamik teisi kohviautomaate. Ja kirsiks tordil on uus ning eriti suur 5“ puuteekraan.
Hind 1 199,00 € Tavahind 1 399,00 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos
Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet

Jälgi meid Facebookis